Over ons 

Specialistennet Psychologie is een landelijk netwerk van zelfstandig gevestigde psychologen, die werken met op wetenschap gebaseerde en in de praktijk beproefde interventie methoden. Met onze unieke fotomethode verlagen wij de kosten van mentaal verzuim.

Waarom SNP

SNP zorgt voor een beter rendement. Wij boeken als resultaat plaats 8 van de 118 gemeten organisaties. Onze effectiviteit scoort plaats 5*. Daarmee zorgen we voor een aanzienlijke verlaging van de uitvalkosten.

Elke week besparing op volledige mentale inzetbaarheid levert een rendement op van € 1.375.- per week. 

Folder

Please reload

De psychologen van Specialistennet zijn ieder voor zich hoogopgeleide zorgprofessionals. In het landelijk samenwerkingsverband hanteren wij twee richtingen. Op de arbeidseconomie gerichte coaching, begeleidings- en behandelingsmethodes. Daarnaast uiteraard Basis en Specialistische gezondheidszorg.  

SpecialistenNet psychologie heeft een team van professionals die op verschillende vakgebieden gespecialiseerd zijn. Hier onder vallen: psychologen, GZ psychologen, psychotherapeuten, klinisch psycholoogen, psychiaters en bedrijfsmaatschappelijk werkers

 

Uitgangspunt voor onze aanpak is het streven naar 100% individuele en collectieve inzetbaarheid en uiteraard een laag verzuim. Het resultaat van de bewustmaking en (re)activatie van inzetbaarheid resulteert  in een verhoging van de algehele productiviteit en werktevredenheid. 

 

De programma’s van Specialistennet zijn overwegend in eigen huis ontwikkeld en veelvuldig in de praktijk getoetst. 

Unieke fotomethode

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat is de reden waarom wij beelden toepassen. Onze fotomethode geeft in zeer korte doorlooptijd inzicht in jouw verleden, heden en toekomst.  Jouw keuze voor een foto licht je toe en wij noteren dan heel precies met welke woorden je dat doet. We vertalen de woorden met een analysemodel van gedrag en tijd. Zo krijg je helderheid over waar je stond, waar je nu bent en waar je graag naar toe wilt. In 'no time' heb je helder voor ogen welk levenspad je kunt volgen.

Onze primaire focus: Snel herstel 

Werk is het beste wat je kan overkomen. Dankzij onze fotomethode geven we je snel en helder inzicht. Wij realiseren hiermee een van de beste herstel doorlooptijden van Nederland.