Zelfstandig Ondernemers

Wij zijn psychologen, maar ook zelf ondernemers. Wat bindt ons en waarom kunnen wij juist veel voor onze collega ondernemers betekenen?

Bij burn-outklachten is de behandelmethode Back to Business (BtB) uniek in de psychologische wereld; het is geschreven vóór ondernemers dóór ondernemers. Doelgericht werken aan het probleem staat centraal, omdat wij beseffen dat tijd geld kost en het bedrijf wel door moet. Niet een oneindige rij sessies van telkens 45 minuten per week, maar 2 of 3 uur samen hard werken, omdat wij er van overtuigd zijn dat het niet alleen efficiënter is, maar ook effectiever! Gemiddeld genomen bereiken wij resultaten in de helft van de tijd, die daar “standaard” voor staat. Daar zit dus forse winst voor u als ondernemer, omdat u uzelf in de kortst mogelijke tijd weer op de rails hebt. En impliciet dus ook uw beschikbaarheid voor uw bedrijf vergroot en uw creativiteit verhoogt.

BTB

BTB is een oriëntatie-, consolidatie- en revitalisatieprogamma specifiek gericht op DGA’s. In 5 dagdelen bekrachtig je je rol als leider en inspirator en vind je balans in je eigen leven.

Please reload