Basis en specialistische GGZ

Wachtlijst: ons landelijke netwerken van psychologen biedt  GGZ aan voor (bedrijfs)artsen. Verwijzing naar SGGZ is eveneens mogelijk. 

In de generalistische basis en specialistisch geestelijke gezondheidszorg (BGGZ en SGGZ) ontstaan lange wachttijden. Daardoor krijgen patiënten niet altijd op tijd een passende behandeling op de juiste plaats. Door de samenwerking tussen (bedrijfs) artsen en de psychologen van Specialistennet worden cliënten snel en in de regio verantwoorde basis GGZ geboden.

 

Specialistennet kan de GGZ in uw (bedrijfs) artsenpraktijk versterken. Snelle behandeling, direct, kortdurend en dichtbij. Op deze manier krijgt u een betere ondersteuning voor de wachtlijsten en begeleiding van cliënten met psychische klachten. Wij zorgen voor een sterke en kwalitatief goede GGZ. Daarnaast is verwijzing naar specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) binnen onze organisatie mogelijk.

 

Let op: Reintegratie en burn-out (aanpassingsstoornissen) wordt in Basis- en Specialistische GGZ niet behandeld. Communicatie is binnen organisaties alleen toegestaan met AGB geregistreerde (Bedrijfs) artsen en/of door deze geaccrediteerde casemanagers.  Wilt u geen wachtlijst en dat reintegratie of gedragsverandering deel uitmaakt van de behandeling, kijk dan bij de producten: Zelfhulp, Your Creative Life , PBMW, Psychologische Zorg Plus, Creative Life Plan  & Plus.

Vergoedingen     Behandelingen